Jogi nyilatkozat

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai elemét, felépítését a G-HÍD Zrt. kizárólagos tulajdonát képezi, és jogvédelem alatt áll. A honlapon szereplő megjelölések, logók, stb. egyaránt védjegyoltalom alatt állnak.

A honlapon közzétett szövegek, fotók, videók és információk egészének, illetve azok bármely részének a személyes használatot meghaladó mértékű felhasználása, másolása, sokszorosítása, utánközlése vagy bármilyen egyéb módon történő felhasználása - még forrásmegjelölés mellet is - csak a G-HÍD Zrt. előzetes írásos engedélyével lehetséges. Az üzleti célú felhasználás minden formája tilos. A honlap tulajdonosa rendelkezik a honlapon található és a szerződött partnerek tulajdonát képező tartalmak felhasználásának engedélyével, beleértve a képi anyagokat és az elérhetőségek információit is.

A weboldal felépítése és megjelenése a G-HÍD Zrt. által kialakított arculat része. Ennek másolása vagy egy megtévesztésre alkalmas hasonló kialakítás elkészítése a G-HÍD Zrt. jogainak megsértését jelenti.

A G-HÍD Zrt. folyamatosan ellenőrzi a weblapon elhelyezett információkat, minden ésszerű intézkedést megtesz a közzétett információk folyamatos aktualizálásáért, azonban azok pontosságát, illetve teljességét garantálni nem tudja. Társaságunk nem vállal felelősséget a közzétett információk pontatlanságából, vagy a technikai jellegű problémákból adódó károkért. A honlap szövegezésében leírt információk tájékoztató jellegűek.

Weblapunk más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmazhat, melyek tartalmáért társaságunk felelősséget nem vállal.
A G-HÍD Zrt. fenntartja a jogot, hogy a weblap tartalmát bármikor megváltoztassa.

Üzemeltetés és biztonság

A honlap magyar tulajdonú domain alatt, magyarországi szerveren és magyar szolgáltatónál üzemel.
A honlap üzemeltetője és a tárhely-szolgáltató mindent megtesz a weboldal biztonsága érdekében, de nem vállalnak felelősséget a honlappal esetlegesen összefüggésbe hozható internetes kártevőkből eredő károkért.