Munkahelyi egészség és biztonság

Építőipari vállalatként elsődleges számunkra a megfelelő munkahelyi környezet kialakítása, hiszen kollégáink munkájuk során - tevékenységünk jellegéből adódóan - gyakorta lehetnek kitéve különféle kockázatoknak. Az esetleges veszélyhelyzetek megelőzésére, a megfelelő biztonsági óvintézkedések megtételére ezért óhatatlanul nagy hangsúlyt fektetünk. Ez a fajta munkakörnyezet fokozott és állandó ellenőrzést kíván, úgy a munkáltató, mint a munkavállaló részéről, mert a legfőbb prioritás a kockázatmentes feladatellátás és a balesetmegelőzés.

Emiatt integrált irányítási rendszerpolitikánk egyik legfőbb építőköve a BS OHSAS 18001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer. Társaságunk minden munkatársával és partnerével szemben alapelvárásként fogalmazza meg a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági előírások maradéktalan betartását. Ezt a rendszeres oktatás és továbbképzés biztosítása mellett folyamatosan ellenőrizzük.

Munkatársaink alapos tájékoztatása, képzése elengedhetetlen, mivel a mindennapi munka során használt veszélyes anyagok, gépek, berendezések, eszközök kockázati tényezőinek megfelelő ismerete és helyes alkalmazása óvhatja meg egészségüket. Munkahelyi vezetőinknek elsődleges feladata az adott munkahely jellemző kockázatainak ismerete, és a munkafolyamatok ennek megfelelő szervezése, ellenőrzése. Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerünk tevékenységünknek minden részletét lefedi.