Támogatások

Magyar tulajdonú vállalatként felelősek vagyunk azért, hogy ne csak a saját szakterületünkön alkossunk maradandót, hanem erőnkhöz mérten hozzájáruljunk mások előremutató, példaértékű tevékenységéhez.

Csak sikeres vállalkozásként vagyunk képesek segítséget nyújtani másoknak. CSR alapelveink előtérbe helyezik a sport támogatását és a rászorulók megsegítését.

A támogatás nem feltétlenül kell, egyet jelentsen a finanszírozással. Tapasztalatból tudjuk, hogy a sportoláshoz szükséges feltételek megteremtésével gyakorta többet segítünk, mintha egyszerűen pénzt adományoznánk. A sport terén nyújtott támogatásainkkal elsősorban a fiatalok számára szeretnénk megteremteni a lehetőséget a sportolásra, egészséges életmódra.

Mecénásként évek óta hozzájárulunk az állami gondozásban felnövő gyermekek támogatását, integrációját segítő KUL Alapítvány munkájához. Emellett eseti jelleggel számos, az alapelveinkkel harmonizáló kezdeményezést is felkaroltuk már.

Like alapítvány támogatása

Részt vettünk az Élet-kert közösségi udvar kialakításában Budapest egy hátrányos helyzetű kerületében. A józsefvárosi Magdolna Negyed közepén található kert segít a nehéz sorsú családoknak, gyermekeknek, hogy a társadalom hasznos tagjaivá válljanak. Legyen egy közösség ahová tartozhatnak és ahol pozitív élményekben részesülhetnek.

www.lepjidobenki.hu

Magyarországi csapatsportok támogatása

Támogatjuk a csapatsportágak fejlesztését és az utánpótlás-nevelést:

  • Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány
  • Balatonfüredi Utánpótlás Sport Club
  • OSC Vízilabda Sport Egyesület
  • Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület utánpótlás-nevelés

Építők margitszigeti diák kajak club támogatása

A Margitszigeten működő sportegyesületnek felújítottuk a hajók vízre rakásához használt úszóművét, mintegy 200 versenyzőnek biztosítva ezzel sportolási lehetőséget.

Árvízkárosultak támogatása

2010 júniusában a Borsod megyei Szendrő településen a Bódva patak árvize elmosta a település egyik hídját. Cégünk egy ideiglenes 10 tonna teherbírású híd összeállításában vett részt, hozzájárulva ezzel a környéken élők közlekedési körülményeinek javításához.

Vörösiszap-katasztrófa utáni helyreállítás

A 2010. októberi vörösiszap-katasztrófa az egész országot megrendítette. A hír hallatán felvettük a kapcsolatot a katasztrófavédelemmel, és Devecseren munkagép biztosításával támogattuk a katasztrófa utáni helyreállítási munkálatokat.