A G-Híd Zrt.

A G-Híd Zrt., a 2008-ban újra 100 százalékosan magyar tulajdonba került Hídépítő Zrt-ből történt kiválással alakult meg, és tevékenységét 2009. január 1-jén kezdte meg.

Célunk a kiválással az volt, hogy az építőipari kivitelezés és építőipari gépek bérbeadása terén megszerzett több évtizedes szaktudásunkat és tapasztalatunkat a jövőben egy külön erre a tevékenységi körre szakosodott társaságban kamatoztassuk.

A megalakulásunk óta eltelt idő alatt mindhárom üzletágunkban, így az építőipari kivitelezés, az építőipari gépkölcsönzés és a gépjárművek bérbeadása, valamint flottakezelés terén a piac meghatározó szereplőjévé váltunk.

Eszközparkunkkal idehaza és külföldön egyaránt képesek vagyunk az építőipari kivitelezési munkák teljes körű elvégzésére. Profilunkba tartoznak a földmunkák, bontási munkák, vasút-, és útépítések, valamint közműhálózatok kivitelezése, fejlesztése.

Szaktudásunkat olyan jelentős projektek kivitelezési munkálatai során is kamatoztathattuk, mint az Alsónémedi szennyvíztisztító telepének korszerűsítése és bővítése, az M0 autópálya déli szakaszának bővítése, vagy a Budapest-Esztergom vasútvonal fejlesztése.

Tevékenységünket elődeink útját követve végezzük, munkatársaink szaktudására alapozva, bővítve azt a XXI. század követelményeinek megfelelő ismeretekkel.

Több mint 4.000 korszerű, és rendszeresen karbantartott gépet számláló eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük.
Célunk, hogy a G-Híd a jövőben is a magyar építőipar meghatározó tényezője lehessen, szakszolgáltatásaink pedig egyet jelentsenek a minőséggel, megbízhatósággal, szakértelemmel.