Vezetői köszöntő

Szeretettel köszöntöm Önt a magam és valamennyi munkatársam nevében a G-Híd Zrt. honlapján, ahol naprakész információkat olvashat társaságunk történetéről, alapelveinkről, aktualitásainkról.

A G-Híd és a Híd Csoport tagjai a XXI. század kihívásaihoz, követelményeihez alkalmazkodva viszik tovább az elődök hagyományait, a vállalati kultúrát, ötvözve azt a jelen tapasztalataival, tovább gyarapítva a felhalmozott szaktudást. Büszkék vagyunk rá, hogy cégcsoportunk tagjai magyarországi központú és 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatokként megállják a helyüket a hazai építőipar különféle területein.

Munkánkat áthatja a szervezettség, megbízhatóság, precizitás és szakértelem.

Társaságunk, tevékenységének 2009-es megkezdése óta mindhárom üzletágában a piac meghatározó szereplőjévé vált. Sikereink alapját munkatársaink hozzáértése és elkötelezettsége mellett rugalmas szemléletmódunk biztosítja. Számunkra ügyfeleink elégedettsége és bizalma az elsődleges cél, amit kizárólag professzionális kiszolgálással érhetünk el. Eredményeinkkel sosem lehetünk elégedettek. Arra törekszünk, hogy piaci pozícióinkat tovább erősítsük, és cégünk szakszolgáltatásai a jövőben is egyet jelentsenek a minőséggel, megbízhatósággal, szakértelemmel.

Munkánk mellett fontosnak érezzük, hogy hozzájáruljunk az emberek életminőségének javításához, környezetünk fenntartható fejlődéséhez. Ezért társadalmi felelősségvállalási stratégiánknak megfelelően, folyamatosan támogatjuk az elveinkkel összhangban lévő célokat.
Bízom benne, hogy honlapunk elnyeri az Ön tetszését is, és olvasása közben értékes információkhoz jut.

Iker Viktória
cégvezető

Iker Viktória - cégvezető
Iker Viktória - cégvezető