Gépjárművek

Bárbeadása, flottakezelés

Gépjárművek bérbeadása, flottakezelés

Flottakezelés

Társaságunk flottakezelő részlege 3,5 tonna alatti személy és kisteherautók rövid, és hosszú távú bérbeadásával foglalkozik. Ügyfeleinknek teljes körű tanácsadást nyújtunk a céges gépjárműpark felmérésétől a gépjárművek eladásáig. Ügyfeleink általában a teljes flottakezelést választják, ahol a bérleti díj minden – a gépjármű beszerzésével, fenntartásával és használatával kapcsolatos – költségelemet tartalmaz.

Bérleti díj költségelemei

  • finanszírozás
  • biztosítás (casco és kötelező felelősség biztosítás)
  • szerviz, karbantartás
  • assistance szolgáltatás
  • gumiabroncs szolgáltatás
  • csereautó
  • adminisztrációs díj

Gépjárműflotta felmérése és szakmai tanácsadás

Első lépésként felmérjük ügyfeleink céges gépjárműparkját. A vállalati gépjárműhasználat pontos meghatározásával, és a meglévő állomány állapotának felmérésével pontosan kimutatható, hogy abból mennyit érdemes lecserélni, eladni, illetve hány új gépjármű beszerzése vált aktuálissá. Segítségünkkel, partnereink összeállíthatnak egy optimális gépjárműállományt, így már a folyamat kezdetén jelentős költségcsökkentést érhetnek el.

Új gépjármű beszerzése és finanszírozása

Beszerezzük az ügyfelünk által kiválasztott gépjárműveket, az előre meghatározott opciókkal felszerelve. Így – a közreműködésünkkel elérhető kedvezményi szinttel – ügyfeleink már néhány autó beszerzése esetén is a nagy flotta vásárlásával járó előnyöket elvezhetik.

Szervíz, csereautó

A gépjárművek használata során felmerülő karbantartásokat gyorsan és praktikusan tudjuk kezelni. Cégünk országos szervizhálózattal rendelkezik, így a felmerülő karbantartások, javítások gyorsan intézhetőek valamely nagyvárosi szervizpartnerünknél.
A szervizelés vagy karosszériajavítás idejére (ha a bérleti díj tartalmazza a csereautó opciót) ügyfelünknek költségmentesen tudunk cserautót biztosítani. Így a gépjárművet használó kolléga a szervizben leadva az autóját javításra, azonnal folytathatja munkáját, amivel időt takarít meg, hiszen mobilitása állandó marad.

Biztosítás, karosszériajavítás

A bérleti díjnak része a kötelező és casco biztosítás, ezért társaságunk a bekövetkező káreseményekkel kapcsolatos ügyintézést teljes körűen elvégzi.

Gumiabroncs opció

A gumiabroncs opció keretében gondoskodunk azok tárolásáról és cseréjéről is. A tárolás magában foglalja a gumiabroncsok állapotfelmérését, így a sérült vagy kopott abroncsokat már szezon előtt lecseréltetjük. A kerékcsere alkalmával már csak a megfelelő műszaki állapotú gumiabroncsok kerülhetnek az autóra.

Ügyintézés

A gépjárművel kapcsolatos bármely ügyintézéshez a használónak elegendő személyes kapcsolattartóját felhívnia. Ezáltal partnereink nem vesznek el egy multinacionális nagyvállalat ügyfélszolgálatán, hanem a már folyamatban lévő ügyeikről is azonnali információhoz juthatnak.

Riportok kezelése

Flottakezelési szoftverünk segítségével napi, heti, havi vagy éves riportokat is tudunk biztosítani partnereinknek a gépjárműveket érintő költségekről. Ezek elemzésekor ügyfeleink pontos és részletes képet kaphatnak a havi bérleti díj ráfordításaikról, és a felmerülő egyéb költségekről (káresemények, bérleti díjak, km futás stb.)

Keressen

minket

bizalommal!